Viva Vagina!behandlingar

IngridFrideborgsdotter ger VivaVagina!behandlingar som är akupressur och massage i bäckenområdet på kvinnor för att lösa upp spänningar och blockeringar så att kvinnorna kan bejaka sin sexualitet och njuta mer. Hon ger också enbart samtal/coaching i dessa frågor både för kvinnor och män.

Hur går Viva Vagina! till?
Du får först massage på ryggen för att landa och slappna av. Så masserar jag magen och insidan av låren. Sedan massage och akupressur (trycks på punkter) på skötet. Du kan när som helst avbryta behandlingen om det inte känns bra.

Hur känns det?
Att få massage och akupressur i vaginan kan ge väldigt olika känslor. Du kan skratta eller gråta, få lust eller bli arg, känna energin vibrera i hela kroppen eller en djup stillhet. Allt som sker är precis som det ska, dina känslor hjälper till att lösa upp spänningarna, jag är med dig hela tiden.

Hur känns det efteråt?
Tryggt, lugnt, luftigt, lustfyllt, argt, sorgset… Befriat!

Hur lång tid tar en behandling?
En och en halv timma (1,5 h).

VivaVagina Gudinnecirkel
Vill du känna dig mera levande? 
 Vill du bada i din kvinnliga, feminina energi, i glädje och i systerskap?
​Vill du få kontakt med din kropp, kunna njuta av den och känna passion?
 
Då är denna GudinneCirkel något för dig! 
 
Med hjälp av kvinnans qigong, taoistiska övningar, beröring, sharing och träning med jade/rosenkvartsägg landar vi i våra kroppar och skapar åter kontakt med vårt ursprung och vår kraftkälla. Se kalendern för aktuella datum

Kontakta mig på
mail ingridfrideborgsdotter@gmail.com
mobil 073-508 60 70